VR in Unity

Je bent hier:Home-VR in Unity

Je hebt van die momenten dat je eens na zit te denken.Afbeeldingsresultaat voor unity
Ik had ook zo een moment en bedacht me dat het, naast het veel schrijven over mijn favoriete topic het misschien ook wel leuk zou zijn om zelf Virtual Reality te maken.

Ik ging eens op onderzoek uit en kwam tot de ontdekking dat, voor dit doel, het de meest handige keuze zou zijn om eens te beginnen aan Unity.

Vraag niet waarom ik niet voor Unreal of misschien wel een heel ander pakket heb gekozen (gouden tips uiteraard altijd welkom)
Unity lijkt mij, na het zien van een aantal Youtube tutorials, het meest toegankelijke pakket en daar is de keuze dan ook op gevallen.

Het mooie van Unity is dat het alle platformen ondersteund en dat je daarmee ook in staat bent om VR content voor Google Cardboard, Daydream en Samsung Gear VR te maken.
Uiteraard zijn Oculus en HTC en andere VR platformen ook allemaal compatibel maar ik besluit klein te beginnen ;-)

Ik ga binnenkort van start en zal mijn avonturen op het gebied van het creëren van Virtual Reality (in wat voor vorm dan ook) hier delen.

P.S: Alvast dank voor het begrip dat ik geen hardcore doorgewinterde Unity specialist ben, opbouwende kritiek en input wordt op prijs gesteld ;-)