Vervangende Oculus Rift accessoires zijn vanaf nu te koop

Je bent hier:Home-mg, Oculus Rift-Vervangende Oculus Rift accessoires zijn vanaf nu te koop

Eerder dit jaar was Oculus al begonnen met het aanbieden van additionele sensors  voor het Constellation Tracking systeem, tegelijk gingen toen losse koptelefoons in de verkoop. Vanaf nu zijn alle accessoires en onderdelen die je in een Oculus Rift doos aantreft als je hem nieuw aanschaft ook los verkrijgbaar.

Er zijn 4 producten die je kan aanschaffen als vervanging, de afstandsbediening, een nieuwe headset kabel, “on ear” koptelefoon en een nieuw gezichtskussen voor op je Oculus; “Fit” genaamd. Lekker dus dat je bijvoorbeeld een nieuwe afstandsbediening aan kan schaffen als de oude is gesneuveld (of gewoon kwijt is)

Met de support voor meer “Room scale VR” voro de Rift kwam er ook behoorlijk wat vraag voor een langere headset kabel, degene die nu te koop wordt aangeboden is echter nog steeds even lang als het origineel namelijk 4 meter. Oculus geeft aan dat een niet originele en langere kabel op zich wel moet werken maar waarschuwt dat de Oculus hier niet voor is gebouwd. Ook is er niet heel uitvoerig getest dus aanschaf en gebruik is op eigen risico.

De accessoires zijn hier te koop.

oculus_rift_accessories

 

Door: | 2017-11-01T14:55:20+00:00 16 februari 2017|Categorieën: mg, Oculus Rift|

Laat een reactie achter