Opto Air nu te bestellen

Je bent hier:Home-mg, VR brillen Mobiel-Opto Air nu te bestellen

Er zijn al wel wat mobiele VR brillen op de markt, aan de ene kant heb je het wat meer “kwaliteits assortiment” met een prijsniveau van tussen de 50 en 100 Euro (bijv. Gear VR en Google Daydream). Aan de andere kant heb je grote keuze aan “Low Budget” vr brillen met een prijsniveau van enkele euros tot een euro of 50. Waarmee ik overigens niet beweer dat je ook erg veel plezier kan hebben van een low-budget bril, het tegendeel is waar!

Er is echter een nieuwe VR bril onderweg die wel enigzins tot mijn verbeelding spreekt om meerdere redenen. Het gaat hier om de Opto Air van de in Londen gestationeerde en gelijknamige start-up: Opto.

Grote FOV!

De bril valt op door een aantal leuke features waarvan de FOV wat mij betreft een van de opvallendste is, de Opto Air biedt namelijk een FOV van maar liefst 100° en dat is best veel! En zeker voor een mobiele VR bril met dit prijskaartje. De Opto Air is daarnaast, tsja, je mag zeggen opvallend vormgegeven en is vervaardigd uit een Foam-achtig materiaal waardoor het gewicht ook laag ligt.

Verder is de bril voorzien van ingebouwde speakers en kan je dus genieten van VR zonder irritante extra koptelefoons of draden.

De bril is compatible met zon beetje elke telefoon, zolang deze maar een schermafmeting van tussen de 4 en 5.5 inch kent. De telefoon wordt in de bril gezet en op zijn plaats gehouden door een magnetische klep en een en ander ziet er ook uit alsof het draagcomfort goed is.

De magnetische klep kan vervangen worden voor een aantal vrolijk gekleurde exemplaren.

opto_air_VR

 

De Opto Air kent een behoorlijke aanloopperiode, er werd een succesvolle Kickstartercampagne afgesloten maar de release werd al eens uitgesteld vanwege problemen met de headstrap. Opto koos er voor om een perfect product in de markt te zetten en besloot daarom de feestdagen-verkoop dan maar te moeten missen .

Een wijs en lange-termijn besluit 😉

Specificaties:

 

  • Aspherische lenzen 44mm met een 100° FOV
  • Compatible met 4 tot 5.5 inch display
  • Audio: 40mm, frequentiebereik: 20hz / 20Khz
  • Materiaal Body: XL EXTRALIGHT® foam
  • Materiaal lenzen: PMMA

 

Prijs en leverbaarheid:

Deze VR bril heeft een adviesprijs van 98 engelse Ponden. Als je deze in Nederland afgeleverd wilt hebben komt daar nog 13 engelse Pond aan bezorgkosten bij.

De bril is erg populair, om deze reden is er momenteel een levertijd van minimaal 6 weken.

Door: | 2017-11-01T14:55:31+00:00 31 januari 2017|Categorieën: mg, VR brillen Mobiel|

Laat een reactie achter