Magic Leap

Je bent hier:Home-MR Headsets-Magic Leap

Er zijn weinig bedrijven omgeven met zoveel geheimzinnigheid als Magic Leap.magicleap
Het bedrijf, onder leiding van CEO Rony Abovitz, wist zichzelf in de positie van hoogst gewaardeerde startup ooit te manouvreren en dat nog zonder ooit 1 prototype getoond te hebben.

Magic Leap is een “One Stop shop” waarmee we bedoelen dat ze alles in eigen beheer hebben, van hardware tot software en van chipontwerp tot sensoren.
Alles is “uit eigen keuken” en dat is, zover wij weten, voor het eerst dat een Techbedrijf dit weet te realiseren.

De Magic Leap zal (zoveel weten we wel) een Augmented Reality bril worden en zal zich in eerste instantie richten op consumenten, er ligt echter een volledige strategie klaar waarin tijdens een interview desgewenst werd aangegeven dat “The Sky The Limit” is.

Onderdeel van de strategie vormen onder meer toepassingen op zakelijk en medisch gebied, de eerste focus echter zal liggen op de consument.

In de tussentijd zijn er ook wel wat kleine “leaks” geweest, zo kwamen er Juni al enkele patentontwerpen naar buiten, deze ontwerpen werden echter door Magic Leap al snel ontkracht, het zou hier gaan om ontwerpen die niks met het uiteindelijke product te maken zouden hebben.

 Wij volgen het nieuws over Magic Leap hier met grote belangstelling!

Magic Leap CEO: mijlpaal in ontwikkeling gepasseerd, nieuw ontwerppatent openbaar

Door: | 2017-03-13T11:20:54+00:00 26 oktober 2016|Categorieën: Magic Leap, Mixed Reality, MR Headsets|

We hebben er al het nodige over geschreven: Magic Leap, de in stilte en mysterie gehulde producent van iets wat waarschijnlijk Magic Leap gaat heten. Het bedrijf behoort tot de hoogst gewaardeerde startups ooit en wist recordbedragen aan investering binnen te halen. Tot de investeerders behoren onder andere Google, Qualcomm en Alibaba en het bedrijf is

Magic Leap staat op het punt van onthullen

Door: | 2017-03-13T11:21:11+00:00 14 juli 2016|Categorieën: Magic Leap, Mixed Reality, MR Headsets|

Een van de hoogst gewaardeerde Startups ooit, Magic Leap, staat op het punt om zijn Augmented Reality (of Mixed Reality) bril te onthullen aan het grote publiek. Magic Leap is wel een van de meest mysterieuze bedrijven van het moment, niemand heeft uberhaupt nog ooit een prototype gezien, en niemand weet dus ook wat het