Monument Valley, Arizona en Utah, Verenigde Staten

Je bent hier:Home-360 Video, 360° reisblog USA, VR Content, VR in de praktijk-Monument Valley, Arizona en Utah, Verenigde Staten

Bizarre rotsformaties, torenhoge watervallen, reusachtige cactussen, immense woestijnen, borrelende modderpoelen, diepe canyons, en de grootste bomen op aarde. In een serie 360° video’s neem ik je mee naar de mooiste plekjes in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Het is het decor van talloze films, series, computergames en reclames. En als je niet beter weet zou je denken dat heel het zuidwesten van de VS eruit ziet zoals deze 13 vierkante kilometer. Mijn laatste 360° video uit deze serie is opgenomen in Monument Valley, een plek met ongekend mooie vergezichten. De hoofdrolspelers zijn rode rotsen met steile wanden tot wel 300 m hoog die her en der in de woestijn lijken te zijn neergezet. Via een onverharde weg kun je met de auto door dit schitterende landschap rijden. De 360° video laat het uitzicht zien vanaf de verschillende plekken langs de route.

Pak je headset en geniet voor de laatste keer van het mooie zuidwesten.

 

Vragen of opmerkingen? Laat dan een berichtje achter op YouTube. Op de hoogte blijven van m’n nieuwste 360º videos? Abonneer je dan op m’n YouTube-kanaal: youtube.com/c/jonathation. Dankjewel!

Door: | 2016-11-24T10:21:44+00:00 24 maart 2017|Categorieën: 360 Video, 360° reisblog USA, VR Content, VR in de praktijk|

Laat een reactie achter