Insta360 camera nu ook voor Android

Je bent hier:Home-mg, VR Hardware-Insta360 camera nu ook voor Android

Toen de eerste 360° camera enkele jaren geleden op de markt verscheen, had het toestel wat weg van een vreemde eend in de bijt.
Vandaag zijn de apparaten echter al bijna niet meer weg te denken bij eender welke ervaring die je graag wilt delen.

We schreven enige tijd geleden al over de Insta360 NANO voor de iPhone en nu heeft de producent besloten deze handige pocketsize 360° camera ook naar Android te brengen.

Via Indiegogo -een populaire crowdfundwebsite- pakte Shenzhen Arashi Vision onlangs uit met de Insta360 Air, een kleine camera die je als het ware vastklikt aan je smartphone. Op dit moment is het toestel voornamelijk interessant vanwege de prijs. In het verleden bleken dergelijke camera’s eerder duur voor wat je in huis haalde; de opties waren beperkt en het formaat zorgde dat je niet meteen geneigd was tientallen foto’s/video’s te maken.

Bestel je het toestel nu, dan leg je negenennegentig dollar neer. Wacht je tot de campagne via Indiegogo helemaal voorbij is, dan kost de Insta360 Air je amper twintig dollar meer.

Goedkoper en toch meer?

Vergelijk je de Insta360 Air met oudere toestellen zoals de Insta360 Nano dan is het voornamelijk de geïntegreerde batterij die opvalt. Wil je het toestel graag gebruiken in combinatie met een notebook, dan is het leuk om op te merken dat je langer kan livestreamen in 360° graden dan met het oudere model. Foto’s worden genomen in 3K, terwijl beelden dan weer worden opgenomen in 2K; daarbij wordt alles netjes gestabiliseerd om zo duizeligheid bij ontvangers te vermijden.

Ook goed om te weten; op dit moment loopt de wachttijd op tot maart 2017.

 

Afbeeldingsresultaat voor Insta360 Air

Door: | 2017-11-01T14:55:59+00:00 14 december 2016|Categorieën: mg, VR Hardware|

Laat een reactie achter