360° video advertenties in Snapchat

Je bent hier:Home-mg, Uncategorized-360° video advertenties in Snapchat

Snapchat is op zich al een platform wat volop in de belangstelling staat van adverteerders. Dat kan je inmiddels ook rustig zeggen van 360° video, maar wat dacht je van een combinatie van de twee?

Het is precies de combinatie die OmniVirt belooft waar te maken, 360° advertenties in Snapchat. Inmiddels heeft OmniVirt bedrijven als Universal Pictures en Netflix aan boord en dat zijn toch niet de kleinste namen.

in Augustus 2016 kondigde Snapchat zijn eerste “In Snapchat” 360° videocampagne aan, het ging toen om een 360° video campagne voor de promotie van de film “Don’t breathe” en het succes is niet onopgemerkt gebleven.

Het principe is vrij eenvoudig: “Adverteerds bieden een “webcompatible” 360° ervaring aan bij Snapchat” aldus de Ceo van OmniVirt. “Onze mobiele web 360° VR player is dusdanig krachtig dat het de meest eenvoudige manier biedt om snel een VR campagne te lanceren in Snapchat.”

Het aanbieden bij Snapchat is kinderspel, de “Experience” wordt geupload bij OmniVirt en de weblink die men verkrijgt wordt aangeboden bij Snapchat.

Naast Snapchat is OmniVirt ook actief op andere platformen met zijn 360° oplossing, zo verzorgde het al campagnes voor Twitter, New York Times, Wall Street Journal en Fox Sports. OmniVirt is momenteel zelfs zo succesvol dat het hard op weg is om de “standaard” manier te worden waarop 360° c ontent online aangeboden kan worden.

De combinatie biedt enorme mogelijkheden op het gebied van VR Marketing. In een tijdperk waarin consumenten voortdurend op zoek zijn naar “The Next Cool Thing” is VR en 360° al een zeer dankbaar nieuw fenomeen. De combinatie met SnapChat, met name voor de jongere generaties “The Next Cool Thing”, beloofd om die reden een zeer krachtige Marketingmiddel te gaan worden.

 

Door: | 2017-11-01T14:55:19+00:00 8 maart 2017|Categorieën: mg, Uncategorized|

Laat een reactie achter