360FLY

Je bent hier:Home-360 Camera-360FLY

360flyDe 360FLY is een 360° camera van Amerikaanse makelij.
De ontwikkeling raakte in 2014 in een stroomversnelling na een investeringsronde van bijna $18 miljoen en kwam beschikbaar voor consumenten in de tweede helft van 2015.
Diverse analisten noemden deze camera de GoPro van Virtual Reality en 360° video.

De adviesprijs voor de 360FLY ligt in de VS op $399,- en in Nederland tel je E499,- neer voor het apparaat.

De 360FLY

Wat koop je voor E499,-?

De 360FLY behoort, net als de Samsung Gear 360 tot de categorie “ActionCams” en is volledig toegerust op het, onder diverse omstandigheden, filmen van je eigen 360° video. Bij deze camera staat het bedieningsgemak voorop en de specificaties zijn toereikend voor het produceren van een behoorlijke kwaliteit video of fotomateriaal.

Deze camera is “2de generatie” waarmee we de generatie camera’s bedoelen waarbij de video stitching “on board” van de camera plaatsvindt.

De camera is compact, hij heeft een diameter van iets meer dan 6 cm, het gewicht ligt rond de 500 gram en een en ander voelt stevig aan. (wat een natuurlijk wel een voorwaarde is voor het gebruik als Action Cam)

Met de FLY produceer je moeiteloos de mooiste 360° content, de gefilmde content kan je via een App en met behulp van bleutooth direct bewerken en sharen op Social Media.
De bediening gebeurt op basis van swipen en er is goed nagedacht over de interface.

De camera is verder voorzien van 32GB intern geheugen (voldoende voor 2 uur 360° video) en een ingebouwde Lithium accu met eenzelfde batterijduur.
Hij kan een stootje hebben: er is beeldstabilisatie (IP67) aan boord, is stof en schokbestendig en voor  de snorkelaars en duikers is er ook goed nieuws: de kleine krachtpatser is waterdicht tot maar liefst 35 meter

Zonder oordelen te vellen of kopers een bepaalde kant op te sturen: De techniek op het gebied van 360° Camera’s staat niet stil en de 360FLY wordt volgens ons qua specificaties op dit moment ingehaald door de Samsung Gear 360, deze kost daarnaast ook nog minder en we zouden je dus aanraden alles goed op een rij te zetten voordat je overgaat tot aankoop.

Details:

De specificaties zien er als volgt uit:

specificaties_360FLY